jffffi

jffffi method

Advertisements

Generelt så åbner jeg relativt neutralt eller med noget situationelt:

“Hej” , “Elsker du ikke også bare den her sang?”, “Hvad kan du anbefale fra kortet?”, “Har i en god aften?” osv. eller nonverbalt på div. måder. Alt efter svaret vil jeg smide en joke i samme spor. Det er svært hvis man ikke er god til hurtige comebacks, men det kan læres.

Så det er åbneren. Herfra bevæger jeg mig videre på en lettere chodey måde, men stadig med et kropssprog der kun er en PUA værdig . Spørgsmål kan være:

“Hvad er du/i så i byen for at fejre?”, “Hvad er din historie?”, “Hvad brænder du så for i hverdagen?”.

Hun afgiver så sit svar og det er ikke super essentielt hvad hun siger. Jeg tror det var HappyTalk der engang lærte mig at man bygger bedre comfort ved at relatere end ved at udspørge. Så når hun har givet sit svar så relaterer jeg til det ved en af mine egne oplevelser, fx:

J: “Hvad brænder du så for i hverdagen?”
HB: “Jamen lige pt arbejder jeg i en vuggestue, så det går min dag med…”

*Umiddelbart et neutralt respons fra hendes side – her relaterer man så til det*

J: “Ej hvor fedt! Jeg er også helt tosset med børn, han er godt nok lidt større, men selv jeg kan ikke lade være med at blive legeonkel når man ser et smil og en fodbold fra min lille fætter på 5 år, der er bare noget befriende ved at smutte fra verden og være barn igen. Nogen gange tænker jeg på hvorfor man ikke bare forblev i den alder – alt var bare lettere!”

*Mit respons er fyldt med ting hun kan forestille sig og oplevelser hun selv kan relatere til, men vigtigst af alt. Det udløser en emotionel respons i hende*

I har nu en ping-pong kørende hvor hun investerer mere og relaterer til dine udsagn. Needless to say; de bedste udfald fås selvfølgelig hvis du oprigtigt kan relatere til emnet.

Efter et par spørgsmål har du forhåbentlig fundet ud af et par ting omkring hende og om hun er din type, det er på tide at finde ud af om hun opfylder andre specifikke ting du ønsker i en kvinde.

Ved hjælp af kvalificering giver du hende en udfordring hun skal møde, det vender standard dreng-pige-interaktions framet og du er ‘the selector’. Hvis du har udført relateringsdelen korrekt har hun på dette tidspunkt stærke følelser mod dig (det mange vil give termet ‘BT’) og hun vil derfor forsøge at please dig i din kvalificering. Hvis din intention bare er fisse kan du hoppe kvalificeringsdelen over. Hvis ikke, så kvalificerer du (Note: En mere udførlig guide til kvalificering kan du finde her):

Det gælder om at vide hvad du leder efter i en kvinde, så hvis du ikke ved det – så find ud af det først! Derefter kan du bruge linjer i stil med:

“Sjove mennesker er desværre en uddøende race, hvad kan du lide at lave af sjov?”
“Hvilke passioner har du udenfor dit arbejde?”
“Beskriv dig selv med 3 ord”
etc.

Lav follow-up på svar, hvis hun svarer tilfredsstillende, med dybere spørgsmål og træk interessen lidt væk fra hende, hvis hun ikke svarer tilfredsstillende (basalt pull/push).

Reward hende og eskaler seksuelt i samtalen. Som Dreamz siger (og har meget ret i!): “En god PUA stacker SOIs i hele samtalen”. Når hun svarer noget tilfredsstillende kan du simpelt sige noget i retning af: “Det lyder virkelig fedt, jeg synes virkelig det er sexet at du XYZ”. Dette skridt i samtalen kombineret med din EC og din brug af kino (som ikke er forklaret i denne post, det må i holde vejret spændt for ) vil sætte en seksuel vibe i samtalen (Note: Det er DIT ansvar at gøre viben seksuel, sex snak, EC, kropssprog, vejrtrækning osv.).

I har nu en seksuel vibe mellem jer og det er på tide at flytte det over på tomandshånd. Der er tons af måder at gøre det på. Kommander hende et sted hen, bed hende følge med dig, træk hende med dig, klag over for høj musik osv.

På dette tidspunkt burde du have en god ide om hvem hun er som person, men hvis din mavefornemmelse (som er #1 pin-pointer til din næste action) siger dig at hun skal chattes lidt mere op fortsætter du med at lære hende at kende. Her er det en god ide at skille dig lidt ud og bruge interessante spørgsmål:

“Hvad ville du være da du var 10 år gammel?”
“Hvad er det første du gør når du vågner?”

Så længe du bevæger dig udover hverdags-bras så er du homesafe. Få hende til at fortælle interessante ting om sig selv. Det er min erfaring af mange piger er lidt tilbageholdende om den slags detajler, så vær parat på at skulle starte med at svare på spørgsmålet selv.

Tidshorisonten for dette er 30 min – 2 timer, alt efter hvor meget talehumør du er i og hvor meget pigen investerer.

Vi er kommet på tomandshånd med pigen og det er på tide at ampe det lidt op og hun er vild i varmen fordi en fyr for første gang er interesseret i andet end bare hendes udseende.

Kino bliver mere intens, EC borer sig ind i hende med et sultent blik og dit kropssprog signalerer du er interesseret i hende. Hvis i er situeret så larm/forstyrrelser er minimal begynder jeg samtidigt at projicere min seksuelle intention (det de fleste vil kalde for ‘Gunwitch’) mod hende. Forskellen i min måde er dog hvor GW vil have dig til at fokusere på at have sex med hende, så gør jeg det at jeg fantaserer om hvad HENDES fantasier er – altså hvad der tænder HENDE mest, samme koncept – bare en tanke der tiltaler mig mere end bare at tænke på at have sex med hende (personlig præference). Det er basal social psykologi i form af ‘rapport kongruens’, hvilket dækker over hjernens funktion til at associere en person med den rolle personen ligner at udfylde. Så når jeg viser min seksualitet for hende, vil hendes hjerne tro det altid har været sådan og begynde at generere den samme følelse i hende – selvom det er første gang man møder hinanden. Den seksuelle projicering er en samling af en masse små bække. Eskaleringen skal ske både via det seksuelle state, via EC, via kropssprog, via vejrtrækning, via kino osv – samtidig!

Projicer det ved at lege med noget i dine hænder, ret på tøjet, rør dig selv sensuelt i hovedregionen, bevæg dig ind i hendes intim-bobbel, lav bedroom eyes, intens/sulten øjenkontakt, tal fra svælget istedet for ganen så din stemme bliver dybere, bid dig i selv i underlæben på en sexet måde, tung vejrtrækning, lav elevatorblikket, kig på hendes mund, tri-gaze hende, slik dig kort, men sexet på læben og mange andre af de bedste hollywood-tricks du kan komme i tanke om, mange af disse ting kan ses udført af folk som Marlon Brando og James Dean i nogen af deres ældre film.

Forsøg at skabe den tvetydighed i din person at du er veltalende og charmerende, men stadig så er din dyriske side ved at overtage. Begynd at stacke endnu flere SOIs sådan som samtalen skrider fremad, skyd evt. skylden på hende, ala:

“Kan du ikke stoppe med at være så sexet, det er jo umuligt at snakke om noget fornuftigt med dig?”

GW taler imod at man verbaliserer det seksuelle, personlig erfaring siger at det ikke gør nogen forskel rigtig, så lige her kan du ændre lidt af hvad du oplever selv. Det vigtigste er sådan set at du får sat ideen om at du er en seksuel person i hovedet på pigen.

Vær aggressiv med din kino, rør hende tæt på erogene zoner og træk dig lidt igen, brug selvsikre og ikke ‘spørgende’ bevægelser, duft til hendes hals og træk dig lidt igen, bid hende blødt i øreflippen og træk dig igen, bevæg din mund langs hendes kind så den er centimeter fra hendes mund og træk dig igen. Tag en lok af hendes hår i en knyttet hår og giv hende laser eyes og slip igen, grib fat i hendes hoved og kys hende og træk dig igen. Hele tiden denne eskalering, men så efterfuldt af en mini-deeskalering. Generelt lad dit seksuelle state have en indvirken i alt hvad du gør.

Hvis du har brug for at markere hvem der har kontrollen så forlad hende uden at fortælle hvorfor (gå i baren/toilettet/snak med din wing), tøsen vil generelt være så høj på hendes egen BT og våd at hun er klistret fast til hvor i nu end sad.

Det næste skridt er logistik. Det er suverænt den sværeste del af et PU IMO da der så ofte kan komme mange faktorer i vejen her. Man kan argumentere meget for og imod hvilken fremgangsmåde der er den bedste her, men jeg synes bedst om den der er lige to the point. Hvis man er ude efter sex og det er udelukket fordi hun bor hos mor og far og du selv ikke er fra byen så virker det jo bare ikke – medmindre man er til snuskede baggårde . Så find ud af det så hurtigt som muligt.

Jeg bruger generelt et meget direkte udtryk ala: “Hvem skal så sove med dig hos dig?” med selvsikker EC. Det viser at vi forlader klubben sammen, men jeg vil høre om hendes sted er frit først. Gider ikke ligefrem skulle trækkes igennem mor og fars soveværelse eller hvis hun bor sammen med en kæreste eller whatever – hvis hun bor alene eller har roommates så kører du på. Ofte i Kbh er det dog sådan at tøser går 2-4 i byen og så sover størstedelen af dem hjemme hos den veninde der nu bor tættest på byen (nok der jeg har ‘mistet’ flest lays). Hun skal nok fortælle det som det er og hvis alt fejler kan man altid foreslå sit eget sted, men med en note om at det kun er for at hænge ud. I det tilfælde er der jo den klassiske; “jeg er sulten – lad os tage noget mad”. Hvis alt er i kaos og det ikke kan lade sig gøre så må du nøjes med hendes tlf-nr og forsøge dig en anden dag, men man bør stadig forsøge det ene eller andet sted, omend ikke andet for øvelsen og det planter også kimet om i skal sove sammen i hendes hjerne, hvilket gør fremtidige hook-ups lettere.

Hvis logistikken spiller burde i meget gerne nu være på vej til at have sex.

Advertisements

Advertisements