jffffi

Guide til analsex for begyndere

Advertisements

Det skal nok lige siges at denne guide er skrevet som en guide, men jeg kan selvfølgelig ikke tage ansvar for hvordan du anvender den. Derfor kan nogen af disse ting virke ret grænseoverskridende hvis du bare leder efter en rolig guide til analsex med kæresten. Det her er bare sådan jeg kan lide at have sex.

Alright. Som nogen måske ved har jeg lidt en forkærlighed for analsex. Problemet var bare at før i tiden, lidt tilbage til AFC tiden så var det virkelig noget som skete sjældent. Der var mange årsager, først og fremmest havde jeg jo ikke sex med så mange forskellige piger og tænkte at det egentlig mest var noget man gjorde i forhold efter noget tid når tilliden var der (sådan var det for mit vedkommende og derfra var det jo let at generalisere).

Glem alt det. Det er direkte løgn. Jeg fandt frem til at piger er ligeså tilbøjelige til at have analsex som almindelig sex. Det vigtigste er sådan set at man ikke verbaliserer det. Det er netop det samme problem som man møder lige så snart man får en pige med i seng. At hendes ASD kommer i vejen og hun siger nej fordi det er for tydeligt hvad der skal til at ske. På denne måde kommer vi frem til en vigtig lektion allerede her; du kan ikke overtale hende logisk til det. Det nytter ikke at forklare hvor mange gange du har prøvet det for eller hvor god du er til at få hende til at slappe af. Hun vil være opmærksom på det og højst sandsynligvis sige nej.

Det der er vigtigt så er bare at lade det ske – og her kommer essensen af hvordan:

Det vigtigste er sådan set at du selvfølgelig allerede har hende med i seng selvfølgelig. Du kan vælge at starte direkte ud med at prøve teknikken her, men det er langt bedre hvis i har haft regulært vaginalt samleje først. Netop da du skal udnytte hendes sekret. Det der ofte dræber enhver eskalation er at flowet ikke er i orden. Hvis man stopper op for at finde glidecreme og for at varme hende op og sådan så er chancen igen også formindsket da hun logisk begynder at overveje hvad der sker.

Praktisk for at få det til at fungere ligge du dig bag hende. For mit vedkommende er det bedst at ligge på min venstre side da jeg er højrehåndet. Derefter fortsætter du med have sex mens i ligger i ske. Almindelig vaginalt. En gang i mellem trækker du dig helt ud og får via pikhovedet lub’et omkring hendes røvhul. Efter at have gjort det nogle gange begynder du med den hånd du ikke ligger på at masserer hendes balle. Den anden hånd bør bruges til at kærtegne hendes ansigt eller hive hende i håret sådan lidt skiftende. I fortsætter med at have sex mens du masserer hendes balle. Efter noget tid ligger du din hånd ned mellem hendes baller og gør følgende:

Sørger for at du har spredt hendes baller så det er muligt for dig at komme til og placerer 2 fingrer (jeg bruger pege- og langefingeren) på hver sin side af sit røvhul. Dette gøres simpelthen for at det er super let for dig at ‘sigte’. Derefter placerer du bare pikhovedet mod røvhullet og begynder at støde i mikroskopiske små stød. Du bliver ved med at holde dine fingre der så du holder styr på hendes krop såvel som du fixerer dig selv mod hende. Med den anden hånd fortsætter du med at enten tage en lok hår og knytte din næve eller med at nusse hende og sørg for at kysse hende meget.

Herfra er det bare at fortsætte med at lave de mikroskopiske stød ind til du er inde. Tag dig endelig god tid, hvis det gør for ondt på pigen vil hun sige nej (medmindre hun selvfølgelig har en smerte-fetisch).Pas på med at bevæge dig for meget udfra denne stilling da det også kan være smertefuldt for pigen.

Så for at opsummere da det egentlig skal gøres og ikke tænkes over; Dominant seksuel adfærd -> Spooning -> Pik-mod-røv -> Mikrostød.

Advertisements

Advertisements